WIE ZIJN WIJ

 
Nano Protech is een gespecialiseerd tevens gecertificeerd bedrijf in het verwerken van duurzame coatings gebaseerd op Nano Technologie.

Deze zogeheten Nanocoatings bieden bescherming tegen veroudering van materialen waarbij de originele uitstraling structureel gewaarborgd blijft. Deze laten dus geen glans of afwijkende kleur na.

De coatings zijn toe te passen aan vrijwel ieder gewenste ondergrond en worden voor de meest uiteenlopende doeleinden gebruikt. Het zij voor het behoudt van hygiëne aan o.a. uw sanitair of het herstellen van de kleur aan sterk verweerde ondergronden. Oppervlakken bevatten minder snel vervuiling en zijn vervolgens eenvoudig schoon te houden.

Naast het beschermen van vrijwel alle soorten oppervlakken, verricht Nano Protech ook facilitaire dienstverlening bij zowel particulieren als bedrijven. Het zij voor het schoonhouden van werk en/of doucheruimtes of voor het frequent onderhouden van glas en schilderwerk.

Eigenlijk is dit zelfs de dienstverlening waar wij als bedrijf in 2010 mee begonnen zijn onder de naam S. Jas Glasbewassing, maar zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in het verwerken van (Nano)coatings.

De combinatie van het schoonmaken en schoonhouden vonden we pérfect om onze klanten tevreden te stellen tevens te houden. Zo wordt ieder zijn stukje vermogen voorzien van een langere levensduur en behoudt deze zijn nette uitstraling.

Door het uitbreiden van onze dienstverlening kan er voor o.a. bedrijven, maar ook particulieren worden bespaard op de huidige onderhoudskosten.

 
 
3810

Tevreden klanten

Hoge waardering

Professionele resultaten

KLANTEN REVIEWS

 
4103
 
Voor meer informatie, of een vrijblijvende offerte neem contact met ons opContact